Festival de la pruna Odawara (Soga Bessho Plum Festival)

 

Olor agradable a la pruna

Cada mes de febrer se celebra el festival de la pruna Odawara. (Des del 2, el 2020/2 (dissabte) fins al 1/3 (diumenge)

El festival Odawara Ume compta amb el parc de les ruïnes del castell d'Odawara i el Soga Bairin, però aquí a Soga Bessho Bairin, es pot gaudir del paisatge de Fuji i la fragància de 35,000 prunes blanques.

Festival de la pruna Odawara Yabusame
Festival de la pruna Odawara Yabusame

Situat a Soga no Sato, Soga Bairin consta de tres districtes: Bessho, Nakagawara i Hara, i és explotat principalment per agricultors de cada districte. En particular, el recinte de Bessho compta amb la majoria d’instal·lacions com ara Bairin, botigues de records, menjar i beguda i aparcaments.

Festival de pruna Odawara Soga Bairin
Festival de pruna Odawara Soga Bairin

A Odawara, la prefectura de Kanagawa, fa més de 600 anys, es van plantar molts pruners sota el castell per tal d’utilitzar els fruits secs com a armes en l’època de Hojo. En el període Edo, el conreu feudal d'Odawara Okubo va fomentar el cultiu de les prunes i va créixer ràpidament. A més, com a ciutat post sobre Hakone, Umeboshi era útil com a necessitat per als viatgers (preservar dinars, curar la set i menjar sanitari).

Fa uns 40 anys, un agricultor local va formar un comitè executiu a Soga Bairin a Odawara, on volien produir prunes comestibles i gaudir de la bellesa, la tendresa i la noblesa de les flors. S'ha celebrat.

Festival de pruna Odawara Soga Bairin
Festival de pruna Odawara Soga Bairin

Soga Bairin consisteix en boscos de pruneres Nakabayashi, Hara i Bessho (locals), i es planten prop de XNUMX prunes blanques. Amb la finalitat de produir prunes comestibles, la majoria són prunes blanques amb flors blanques.

Hora d’ingrés de Bessho Bairin
Podeu entrar lliurement al camp de bosc de pruna (terra privada) durant el període de celebració, però de 7:00 a 17:00

Si veniu amb cotxe. Com que és una via pública, podeu introduir-la en qualsevol moment, però els llocs on podeu aparcar són limitats (vegeu el mapa de la guia del lloc). A més, s’aplicaran restriccions de trànsit entre les 9:00 i les 16:00.

Festival de pruna Odawara Soga Bairin
Festival de pruna Odawara Soga Bairin

Si les flors estan en el seu millor moment i el temps està bé, la zona dels voltants de Bairin és plena, fins i tot els dies laborables. Especialment els dissabtes i diumenges, la carretera prefectural de la Ruta 72 pot quedar bloquejada. L’aparcament també és ple al matí, gratuït i complet, i estem esperant disponibilitat.

A Bairin, hi ha principalment pruna de Juro (per a prunes seques), Shirakaga (per processar suc de pruna, extracte de pruna, vi de pruna, etc.), Nanko (per a prunes seques, també utilitzades per a processament) i prunes ploroses (per a ús ornamental).
Floreix en l'ordre de Juro → Minamitaka / Plor → Shirakaga.

Les flors de pruna tenen una bona vida de flors i es poden gaudir durant aproximadament un mes. A més, aquí a Bessho Bairin, es pot gaudir de flors de pruna durant un llarg període de temps, perquè es conreen moltes varietats com Juro, un producte especial, Shirakaga, Minamitaka, Sugita, pruna plorant, etc. Gaudeix de les 1 flors de pruna de Soga no Sato.

Soga no Sato i Yabusame]
 Aquí, a la zona de Soga no Sato, el clan Soga Taro Yunobu es va constituir com a membre de la família del shogunat durant el període Kamakura.Va ser el senyor Mitsue, la mare de "Goro / Juro", que és famosa per la història de Soga, qui es va casar amb aquest Yunobu.Aquí, a Soga no Sato, hi ha moltes ruïnes relacionades amb Soga Monogatari. Segons "Azuma Kagami", el sogre del seu germà, Yunobu, és un mestre de tir amb arc i ha estat recompensat per Genryocho pels seus alts èxits durant "Fuji no Maki Hunting".

[Origen de Yabusame]
 Entre les tècniques de tir amb arc, Ryuhouma, Inuoimono i Kasagake s’anomenen <Tres coses de l’equitació> i, a diferència de la competició de pràctica de Yuma, Ryuhouma s’ha transmès com a ritual xintoista per resar per la "Tenka Taihei / Fertilitat dels cinc grans". Es deia que era un cavall.Durant el regnat de l’emperador Kinmei (XNUMX-XNUMX), van sorgir conflictes a casa i a l’estranger, de manera que quan l’emperadriu Shinko i l’emperador Ojin es van preocupar pel turbulent món de l’actual santuari Usa Hachimangu (prefectura d’Oita) i van pregar per Taihei Tenka, van anar a cavall. Es diu que va començar amb tres objectius.

Si busqueu un hotel barat a la zona de Hakone, feu clic aquí