Festival del Castell de Kawamura

 

Reuneix Kawamura d'arreu del país!

Es tracta d’un festival dedicat a la successió del senyor Kawamura, que ha estat derivat nacionalment d’aquí a Yamakita, i que se celebra cada diumenge a la meitat de 9 (any 2019 a 29)

Festival del Castell de Kawamura Castell de Kawamura

La societat local de conservació del castell de Kawamura va col·laborar amb l'Ajuntament de Yamakita i l'Associació de Turisme de la Ciutat de Yamakita per tal de difondre el festival commemoratiu de la festa del clan familiar, que havia estat regentat durant molts anys al temple de Hojura Bodoji a Kawamura. Sembla que va començar una festa del castell.

<Castell de Kawamura>
Es diu que el castell de Kawamura va ser construït per Hidetaka Kawamura, que va seguir el flux d'Hidehara Fujiwara al final del període Heian.

En la nova era de la nova política de Kenmu, la dinastia nord-nord, es diu que el senyor Kawamura va col·laborar amb el senyor Nitta i es va enfrontar amb el senyor Takashi Ashikaga, des dels anys 1352 fins als anys 2, Hidekuni Kawamura i Hidenobu Kawamura i altres van estar en aquest castell, Es diu que supera l'atac del senyor Takashi Ashikaga. Tanmateix, en la batalla de Namwon, va ser derrotat i molts dels clans de Kawamura van ser presumptament morts.

En el període dels Estats Combatents, va passar al control del senyor Gohojo. Es diu que el 1570 (primer any de Kame) - 1573 (primer any de Tensho), es va reforçar durant la invasió de Shingen Takeda, i després va haver-hi una batalla entre el senyor Gohojo i el Sr. ..

El castell va caure i va ser abandonat per la derrota d'Odawara per Hideyoshi Toyotomi a 1590 (Tensho 18).

De Wikipedia

Va ser un esdeveniment únic en el qual van participar els descendents del Sr. Kawamura que vivien a tot el país. A 2019, també va participar el Sr. Tetsuo Kawamura, exsecretari de la Cambra de Representants del Partit Democràtic Liberal i Takashi Kawamura, alcalde de la ciutat de Nagoya.

L'exsecretari general Kawamura, que va parlar en nom de la família, va dir: "Vull donar suport a la ciutat de Yamakita en el futur perquè es pugui celebrar la cimera del senyor Kawamura on es reuneix el Sr. Kawamura d'arreu del país".

Festival del castell de Kawamura, manifestació de cavalls fluïts del Santuari Muryu

Contingut de l'esdeveniment de l'any 2019

10: cerimònia de 00 / legal

11: 00 Muroo Shrine, demostració fluïda de cavalls

11: rendiment i desacceleració de les bandes de llautó de 30 Yamakita Junior High School

12: Actuació de 00 Reiko Yamamura Preservation Society

Una de les empentes d’aquest esdeveniment és el cavall fluent que es pot veure a poca distància.

Cada 11 de novembre,Esdeveniment Yabusame realitzat al festival anual del Muro ShrineEn forma de demostració.

Festival del castell de Kawamura, manifestació de cavalls fluïts del Santuari Muryu

Aquesta demostració va començar al festival del castell de Kawamura a 2018.

El cavall de fluïdesa de Murou Shrine és diferent dels cavalls de fluïdesa general i es caracteritza per la presa de rosades i el tir de dos caps de l’arquer. No crec que la potència de l’encapçalament de 2 es pugui veure a altres llocs.

Festival del castell de Kawamura, manifestació de cavalls fluïts del Santuari Muryu

A més, el "aixecament" dels soldats blindats es realitzarà en cooperació amb dos locals propers, que es reprodueixen en aquest moment.
① Fortalesa de Kanegatsuka (davant de Tofu Ryoji Jizodo) ⇒ ② Ruïnes del castell de Kawamura ⇒ ③ Prop de les ruïnes del castell d’Iwahara (ciutat de Minamiashigara)

Els visitants tenen un servei gratuït de sopes de porc, que satisfarà la seva petita panxa.

Accés aquí

En cas de tren
① A uns 30 minuts a peu de l'estació de Yamakita a la línia Gotemba

* L’aparcament local no és gaire gran, però aquest any (2019) semblava que l’estacionament era gairebé possible. La forma més fiable és aturar-se a l’aparcament que hi ha al voltant de l’estació de Yamakita i venir a peu, però es triga uns 30 minuts de l’estació de Yamakita, així que cal anar amb compte.

Si busqueu un hotel barat a la zona de Hakone, feu clic aquí