Festival Kifune

 

Tres grans festivals de vaixells al Japó

El Festival Kibune és un dels "tres principals festivals de Funa del Japó" juntament amb el "Festival Shiona Minato" a la prefectura de Miyagi i el "Festival Tsuyu al Santuari de Itsukushima" a la prefectura d'Hiroshima. Celebrat anualment de 7 a 27 el mes 28.

Festival Kibune Manazuru Port
Festival Kibune Manazuru Port

El Festival de Kibune, designat com a propietat cultural intangible de la cultura popular nacional, és un festival tradicional del mar de Manazuru que prega per la bona pesca i la malaltia.

Des de l’antiguitat, es diu que el Festival de Kibune era un "Festival de retorn", és un festival que reconeix profundament la gran protecció de la vida i la seguretat diàries, així com les oracions per la pesca i la seguretat a la indústria pesquera, marítima i de la pedra.

Festival Kifune de Kobaya (Tomeimaru)
Festival Kifune de Kobaya (Tomeimaru)

El flux general del festival és
Dia 7 mes 27: Mizufu (cerimònia de llançament), recollida al Santuari de Kifune, dedicació a la dansa Kashima, festival Mikoshi Hatsukasai, Umi Watari, Rin, festival temporal, cotxe Hanayama (Hanadashi). Pagament

Mes 7 Dia 28: Festival de Primavera, Kashima Ren / Hanayama Car / Kamisu Ren, Touring Choshi Town, Enviament / Passatge Marítim, Tornar al Santuari Kifune, Dedicació de Kashima Dance al Santuari de Tsushima

A la vora del mar, des de la part superior, Tsudendenma (naus 2 est i oest) ⇒ Vaixell Kobaya (a l'est: Tomeimaru, a l'oest: Kimiyamaru) ship Vaixell xinto i un total de naus 2 que naveguen pels dos costats del vaixell (naus 7 a l'est i a l'oest) El

El remer Xenma 2 vaixells remolquen els posteriors vaixells Kobaya i Shinto, per la qual cosa el remer sembla necessitar una potència considerable. A més, les competicions també es fan des de la meitat de la navegació.

Malauradament, el festival en si es va cancel·lar a causa del tifó a 2018, i el pas marítim es va cancel·lar a causa del vent a 2019.

Nàutic Festival de Kobaya i el vaixell Lion
Nàutic Festival de Kobaya i el vaixell Lion

Malauradament, no vaig poder veure Umikami, però aquest any he pogut veure el potent festival de santuaris shintoistes.

Festival Kifune Mikoshi Hatsuyosai
Festival Kifune Mikoshi Hatsuyosai

Al Kamisu Shrine Festival, hi ha una escenari molt espectacular on molts portadors i santuaris baixen per les escales escarpades dels passos 108 del Santuari de Kifune.

Festival Kifune Mikoshi Hatsuyosai
Festival Kifune Mikoshi Hatsuyosai

Vaig caminar per davant aquesta escala 108, però era tan dur que no em podia imaginar pujar i baixar amb un santuari.

El Kashima Dance és una dansa que prega per l’eliminació d’epidèmies i la gran seguretat i pesca marítima amb cinturons de colors 3 i decoracions uniformes de cuirassa a la yukata.

Sembla que sempre hi ha una idea de purificar la carretera abans que passi el santuari, ja que les danses de Kashima i els cotxes de Hanayama passen per davant del camí del santuari.

Festival Kifune Ball de Kashima
Festival Kifune Ball de Kashima

Abans de venir aquí, no sabia per què el festival que tenia lloc el Santuari Kifune, que no és un santuari gran, va ser designat com a propietat cultural intangible de folk nacional. Quan el vaig mirar, vaig poder comprendre i comprendre els sentiments profunds que molts manazurians van prendre aquest festival des del període Edo.

Accés aquí

<En cas de tren>
Línia JR Tokaido (ordinària) Estació Odawara Station Estació Manazuru (per 13), a peu des de l'estació de Manazuru durant 15 minuts> Línia JR Tokaido (ordinària) Estació Odawara Station Estació Manazuru (per 13) 240 Yen, camina des de l'estació de Manazuru durant minuts 15 . OAutobús Izu Hakone Línia del Cap de ManazuruBaixeu a la parada d'autobús de la llotja (per a 4) YEN 170

Si busqueu un hotel barat a la zona de Hakone, feu clic aquí