Santuari Toshin Ninomiya

 

El santuari de Kinjiro Ninomiya, famós per aquesta escola primària, estàtua de bronze

Meiji 27 anys (1894 anys) 4 mesos, de Hotoku Sontoku Ninomiya en el moment dels països 6 anhelen els ensenyaments de (Ise, Mikawa, Totomi, Suruga, Kai, Sagami) per consens de, com el seu santuari, Odawara, que és el lloc de naixement Castell d'Odawara Ninomaru Komine Es va fundar un ermità en un racó de l'anell.

Shin Tori Ninomiya Shrine Torii Torii i la vostra empresa
Shin Tori Ninomiya Shrine Torii Torii i la vostra empresa

A l'any Meiji 42 (any 1909), la sala principal i el santuari són de nova construcció, es reconstrueix el saló dels adoradors, s'expandeix l'adreça a Déu i s'organitza el paisatge de la companyia actual.

A l'any de Heisei 6 (any 1994), es va celebrar el festival commemoratiu del centenari de la fundació.

Takomi Ninomiya Shrine One Torii
Takomi Ninomiya Shrine One Torii

Any Heisei 27 (any 2015) En el festival d'exemple del Santuari Takkyu Ninomiya, es completa la boca del castell o torii.
Des del santuari sintoísta d'Ise, vaig saber que aquest torii es va erigir, després de la 62 vegades el material antic al Santuari Sintoísta.

Torii Ninomiya Shrine Castle Torii Torii Torii
Torii Ninomiya Shrine Castle Torii Torii Torii

A més, el Santuari de Nintendo Ninomiya és famós també com un déu dels acadèmics, molts estudiants que visiten recorren per l'èxit.
(El nostre fill major es va endeutar amb ell mateix durant els exàmens d'ingrés a l'escola secundària i la universitat)

Estàtua de Ninomiya Kinjiro del Santuari Shin Tenno
Estàtua de Ninomiya Kinjiro del Santuari Shin Tenno

Perquè el Santuari de Tokonomiya està just al costat del Castell d'Odawara, us recomanem un recorregut turístic del parc de les Ruïnes del Castell d'Odawara ⇒ el Castell d'Odawara ⇒ el Santuari Shinku Ninomiya.

Kinjiro Ninomiya(Se us dóna el lloc dels samuraisDes d'aleshores, Ninomiya Honor)

Tenmei 7 anys (any 1787), però va néixer als rics agricultors del poble de Sagami país Kiama (ara Odawara Kiama), cobert camps de la inundació de riu Sakawa més d'una i altra vegada, la casa caurà, els pares per l'excés de treball Va morir i els seus germans van ser traslladats a la casa dels seus familiars.

Kinjiro està, el treball dur i cobert de suor i el fang d'un matí fosca fins a altes hores de la nit, i l'estudi sense perdre ni tan sols una fracció del temps si s'ho pot permetre mentrestant, estava tractant de comprendre els ensenyaments dels nostres predecessors. (Aquesta meravellosa docència està inclosa en aquesta famosa estàtua de bronze)

A més de conèixer la meravella de la gràcia de la naturalesa i el poder de les persones, l'aprenentatge d'aquesta acumulació de petits esforços és important (Junior College Large)He intentat dur i ressuscitar la meva família per 24 anys d'antiguitat.

Després, a partir de la consolidació fiscal del cap del clan criat de la família Hattori Odawara, a petició del senyor Tadazane Okubo temps va reviure territori Sakuramachi de la família de la branca casa Utsu, basat en les seves pròpies experiències, com a senyors feudals vassalls de consolidació fiscal i de més de 600 Reconstrucció ruralな どVaig tenir molts èxits meravellosos.

Estàtua de Ninomiya Takanori del Santuari de la Virtut Ninomiya
Estàtua de Ninomiya Takanori del Santuari de la Virtut Ninomiya

Al lloc de l'empresa, hi ha un contemporani "Kijimoru Cafe" de moda que es basa en Ninomiya Takunori.
Podeu prendre un autèntic cafè italià o 'sopa Wu' del menjar que Ninomiya Kinjiro havia menjat al període Edo.

El temps del cafè al santuari es limita misteriosament.
Es recomana el cafè que beu en aquest lloc especial.

Accés aquí

<La manera de tren>
Des de l'estació de JR Odawara aquesta sortida, caminant 15 minuts

<Cotxes>
El santuari sintoista Hotoku Ninomiya, però hi ha molt aparcament de pagament, s'inclourà el calendari de les flors de cirerer i glicines, el període de set-cents cinquanta per-Celebració de tres, tot l'estacionament, perquè molt concorreguda, tingui en compte.

Si busqueu un hotel econòmic a Hakone, feu clic aquí (correspondència multilingüe)

 

p>