Festival de puny d'Ashigara Pass

 

【Festival que valora el cor que hereta la tradició】

A partir de l'any Showa 47, és un festival celebrat conjuntament per la Prefectura de Minamiashigara i Shizuoka Oyama Town el segon diumenge de setembre de cada any.

Pantalles de Flauta del Festival de puny de l'Ashigorito Pass Fist
Pantalles de Flauta del Festival de puny de l'Ashigorito Pass Fist

Sho al comandant militar del període Heian: Yoshimitsu Shilla Saburo és un virtuós del (sho 1 un dels instruments de vent utilitzats en aquest tipus de música de la cort) està, quan el camp a passada Ashigara, va atorgar el Hikyoku de l'espectacle amb el fill d'un mestre Fengyuan Tokiaki, confiat Festival deriva de la història que va marxar.

Per Yoshimitsu Shilla Saburo, la guerra Gosannen (any EiTamotsu 3 (1083 anys) - Kanji primer any (1087 anys)), germà i soldats a Oshu: per al suport de Taro Hachiman Gika, que Sashikakari a passada Ashigara , va pensar que podria estar mort, de Toyoharanotokimoto que Yoshimitsu ha concedit un fill xiulet secret: en un temps de la tardor, sobre els malucs en Oishi passi de Ashigara, per ensenyar el xiulet Hikyoku del sho, Tokiaki s'ha dit que va ser atribuït a Kyoto.

Yoshimitsu Shilla Saburo (Shilla Saburo Yoshimitsu) ... També conegut com: (Yoshimitsu Minamoto) Yoshimitsu Minamoto, el període Heian de senyors de la guerra.
Mestre de Sho que va poder fer arts marcials com ara tir amb arc, equestre, akito jujutsu d'arts marcials antigues. Guerrer d'ambdós costats.

Toyohara Ogimoto (temps de Toyohara) · · · Gagaku al final de l'època Heian.
Mestre de Shoro Saburo Yoshimitsu, professor de l'emperador Shima d'Horikawa.

Toyohara Tokiaki (Aki Aki de Toyohara) · · · Aristòcrates i músics de l'època Heian tardana.
Perseguint Yoshimitsu Shilla Saburo, però ofereixen per acompanyar al camp de batalla a la muntanya de la província de Sagami Ashigara, confiada a transmetre des Yoshimitsu, a la posteritat la Hikyoku, de mala gana accepta la persuasió de Yoshimitsu, es va donar la volta a la capital.

Pantalles de Flauta del Festival de puny de l'Ashigorito Pass Fist
Pantalles de Flauta del Festival de puny de l'Ashigorito Pass Fist

Fins ara, no hi havia oportunitat d'escoltar el so de Sho en viu, per la qual cosa va ser molt emocionant.
Si pogués escoltar aquest so al passatge d'Ashigori de la lluna, sembla que és el més impressionat.

 

A més de la cerimònia de dedicació de fistzuka, es mostren tambors i sabates, ball, pistoles de foc, espasa de ball, etc.

A més, és també una meravellosa batalla de tug-de-guerra entre els dos alumnes de l'escola primària municipal local que sostenen el territori de la plaça de les Ruïnes del Castell d'Ashigaru, que és un esdeveniment anual. El guanyador pot prendre la plaça d'ashigara aquí com un territori fins al proper festival de xiulades.

Festival de puny d'Ashigara Pass
Festival de puny d'Ashigara Pass

Accés aquí
<En cas de tren>
L'estació de Odawara estació ⇒ Daiyuzan (Daiyuzansen) 21 minuts × 270 iens, movent-se cap al costat dret dels números de l'rotatius bus ④ es destaquen de l'estació de Daiyuzan (a peu), "Jizodo" de Daiyuzan estació ⇒ Jizodo obligat punt final i baixar (Hakone escalada bus) sobre 27 minuts × 450 ien (Jizodo bus amb destinació general es 1 aquest servei per 1 temps)


Des del Jizhodo, pujaré a Ashigara Asuka del senderisme.
Jizo-do ⇒ Manyo Park (caminada) Aproximadament 60 minuts × 2.6 km, Manyo Park ⇒ Pass d'Ashigome (caminant) Aproximadament 10 minuts × 0.3 km

※ 4 5 mes · mes · 10 11 mes · mes, en 8 quan i era 12, vols estació Daiyuzan ⇒ Manyo Park serà operat en una extraordinària. A més, el dia del festival de xiulets, un autobús temporal també opera des de l'estació de Suruga Oyama a la línia Gotemba.

 

Si busqueu un hotel econòmic a Hakone, feu clic aquí (correspondència multilingüe)