Cascades de Tamadare (Tama-Baki-no Kita)

 

【Spot de potència a l'hotel famós】

Es tracta d'una alçada d'aproximadament 8m × amplada d'aproximadament 11m al jardí de Tensenen (hotel) d'Hakone Yumoto Onsen.

A la part superior de les antigues formacions dures a través de l'aigua, passar fàcilment per la superposició aigua amb una lava del volcà Hakone, l'aigua que surt d'entre el 2 un dels estrats s'ha convertit en una cascada.

La caiguda de Shimizu sembla cridar-se amb aquest nom perquè és tan bella com "Tama Tsura". També hi ha una característica en la bellesa del so de l'aigua, i la cascada està decorada amb novel·les volades.

També hi ha altres punts destacats al jardí de Tensenko.

① Santuari Tamadori
La part posterior del jardí, en el lloc que va pujar entre els dos de la cascada, no és l'únic temple minuts del Santuari Hakone, nou cavalls drac santuari "Zephyranthes candida Santuari" (construïda en el període Edo).
Hakone Ogami i Kyodo Ryuu Déu estan consagrats i han estat adorats com una empresa de matrimoni, sense malaltia i desastre, i com a empresa del déu guardià d'aquesta terra.

② cascada de fum de vol
A la cascada de l'altura sobre 20m × amplada d'aproximadament 10m, el "fum" Hi ha un significat de "fum", com el seu nom suggereix, esprai és la cascada que roda a com el fum. En comparació amb les caigudes de Takaru, es nota la força.

③ ídols ànecs
・ Kure-chan (♀), Machiko (♂), Genki (♀), Haruo (♂)
Ànecs amics molt amics. Hi havia una casa d'ànec al parc.
Com deia "simplement jubilar-se" al costat de mi fent una foto de la cascada, jo caminava a l'estada (jaja)

Tensenoen és un hotel molt popular amb instal·lacions turístiques, a més de fonts termals, menjars i instal·lacions d'allotjament. Em vaig quedar en 2 vegades, però el meu sentiment d'hospitalitat era perfecte i va ser impressionant. Sobretot, el bany a l'aire lliure del sostre i el menjar és el millor!

Per cert, els que no es queden a l'hotel també poden visitar de forma gratuïta a dalt. (Per a cotxes, estacionament (30 minuts × 500 ien només))

 

Si busqueu un hotel econòmic a Hakone, feu clic aquí (correspondència multilingüe)