Estació Hakone Yumoto

 

Molt temps entre l'estació de Hakone Yumoto i l'estació de Gora a causa dels danys causats pel tifó de l'est de Japó (tifó 2019) l'octubre de 10
Tot i que es va tancar durant un període de temps, es van acabar els treballs de restauració i es va reprendre l’operació comercial des del primer tren del 7 de juliol (dim. / Vacances).
A la zona de Hakone, el tifó va causar danys enormes, però la ruta de visites turístiques de Hakone (Hakone Golden Course) es va restablir completament al reiniciar l'operació entre l'estació de Hakone Yumoto i l'estació de Gora.

* Al mes 2019 11 mes de 15, es van augmentar les restriccions d'accés al voltant d'Owakudani.
Al cap d’un mig any, vaig poder gaudir d’un passeig fora de l’estació d’Owakudani. Com a resultat, s’espera un trànsit intens a la carretera que envolta Owakudani, per la qual cosa es recomana que les persones utilitzin l’accés de ropeway als aparcaments de Hakone Ropeway Togendai Station i Choshi Station. A més, no es pot utilitzar l'aparcament de l'estació de Sounzan a causa d'un dany causat per Typhoon 19.

[La porta d'Hakone]

Des del cotxe romànic del Ferrocarril Elèctric Odakyu, Shinjuku arriba a Hakone al voltant de 1 hores i mitja.

També hi ha moltes botigues de souvenirs al voltant de l'estació de Hakone Yumoto, de manera que us sentiu de turisme alhora.

En particular, el període de congestió en el matí del dia (Setmana d'Or, el Festival Bon, el cap de setmana del període de fulles de color Hortensia), i Romancecar arriba a l'estació de Hakone Yumoto, perquè fins i tot quan la casa està plena de gent per canviar a Hakone Tozan Railway,
La recomanació per accedir a la localitat és arribar a l'estació de Hakone Yumoto abans de les 9:00 AM.

Personalment, us recomano que mogui el pla al matí,
Usant el "passi lliure Hakone", a no alinear-se en la llar del Hakone Tozan que omple després Romancecar arribada de l'estació de Hakone Yumoto, és un pla per relaxar mogut des de la parada d'autobús fora de l'estació.

port Hatajuku-Motohakone obligat (antiga carretera a través d'Hakone) bus de la cambra símbol ruta parada "K", de manera que ens trobem amb una petita carretera vella de la congestió, que estaran fora fins Motohakone sens dubte més ràpid que altres soques. (Aproximadament, operant en l'interval de minuts 30)

La parada d'autobús ésこ ち ら
Per cert, entre Hakone Yumoto i Miyanoshita, la probabilitat de congestió és molt alta.

Al voltant de l'estació de Hakone Yumoto, com ara voreres del pont de hortènsies (Yumoto davant de l'hotel) i Hayakawa a través de l'Estret, perquè hi ha poc espai de sanació, per tots els mitjans, jo vull anar a desviar-se.

Estació de Hokkaido Hokkaido de peu a Hayakawa
Estació de Hokkaido Hokkaido de peu a Hayakawa

Els punts de rodatge propers al cotxe romànic més proper al conduir també es troben a prop de l'estació, així que si us agrada el tren, vagi.

Si busqueu un hotel econòmic a Hakone, feu clic aquí (correspondència multilingüe)