Pas d'Ashigori

 

【Pas passant del període Kamakura】

El passatge d'Ashigara és un pas de l'altitud 759m entre la ciutat d'Oyama a la prefectura de Shizuoka i la prefectura de Kanagawa Minamiashigara.

El capvespre del passatge d'Ashigori
El capvespre del passatge d'Ashigori

període Kamakura, Ashigara Kodo (Koyama Suruga de Yamakita, Prefectura de Kanagawa, Numazu més enllà de la Gotemba, de Tokaido que passa a Mishima Kando (desheretat = un carrer lateral)) s'havia utilitzat.

Convertir-se en el període Edo, fins que estigui Tokaido de l'arrel del corrent en excés de Hakone, això és Ashigara Kodo, ja que era la carretera principal que passa a Kyoto, es diu el vell de Tokaido.

Per Hojo de l'època, tal com es preveu Imagawa i Takeda, que és el punt clau de la carretera passi Ashigara, Ashigara però el castell s'estan construint, ara l'altra, només queden vestigis d'un edifici en alguns llocs és.

La visió del mont Fuji d'aquest passatge d'Ashigori és excepcional i no hi ha res que bloquejar, per la qual cosa el mont Fuji que s'apropa al front està desbordat.
El viatger del període Kamakura també va mirar aquest mont Fuji i va pensar que estava desbordat, serà com un rellotge de temps.

Per accedir aquí,
En el cas del cotxe, al Oimatsuda Inter Tomei, giri a la dreta intersecció Ryufukutera de Daiyuzan estació davant en el camí del prefectural 78 Ruta, que puja al llarg de la carretera de l'autopista Ashigara. Passa el parc d'Ashigarakoba i és aviat.

※ Ashigara passar, entre la bicicleta de carretera (moto esportiva) entusiastes (especialment turó escalador), ja que s'ha convertit en famós lloc d'entrenament, molts nombre de bicicletes al cap de setmana, a causa de que la carretera també és estreta, per conduir un cotxe és així, aneu en compte.

A més, la meitat de l'hivern, la Muntanya Fuji, però és que es vegi molt bonic, ja que el camí passi fins arribar aquí no és que s'estan congelats, o en el seu lloc d'usar en pneumàtics sense claus endavant, que havia estat portant la cadena crec que és bo.

Mt. Fuji punt de tir des del passatge d'Ashigori
Mt. Fuji punt de tir des del passatge d'Ashigori

En el cas del tren, l'estació de Odawara Daiyuzan estació ⇒ (Daiyuzansen) 21 minuts × 270 iens, Daiyuzan es va traslladar a la part dreta dels números de l'rotatius bus ④ es destaquen de l'estació (a peu), l'estació de Daiyuzan ⇒ de Jizodo punt final amb destí "Jizodo "Baixar (autobús Hakone Tozan) sobre 27 minuts × 450 iens (Jizodo autobús amb destinació és generalment 1 1 aquest servei a temps)

Des del Jizhodo, pujaré a Ashigara Asuka del senderisme.
Jizo-do ⇒ Manyo Park (caminada) Aproximadament 60 minuts × 2.6 km, Manyo Park ⇒ Pass d'Ashigome (caminant) Aproximadament 10 minuts × 0.3 km

* Al mes 4, el mes 5, el mes 10 i el mes 11, hi ha un servei temporal al parc Manyo durant les èpoques 8 i 12.

Si busqueu un hotel econòmic a Hakone, feu clic aquí (correspondència multilingüe)