Hakone Imperial Park

 

【Un lloc on podeu monopolitzar Ashinoko】

any de Meiji 19 mesos 7, en un lloc que s'ha denominat com la "Tokeshima" en la forma d'una península que sobresurt al llac Ashi, Agència de la Casa Imperial, "Hakone residència torre mesos illa de distingits convidats de la família reial de l'estiu i estrangera Ho he fet.

Hakone Imperial Park Lakeside Observation Deck
Hakone Imperial Park Lakeside Observation Deck

A causa dels efectes del gran terratrèmol de Kanto a Taisho 12 (1923) i del terratrèmol de Kita Izu a Showa 5 (1930), l'escala es va reduir i la gestió es va traslladar a la prefectura de Kanagawa a Showa 21 (1946). A partir de l’any següent, estarà obert al públic com a parc prefectural i es milloraran les calçades, aparcaments, places d’observació i parcs.

Al parc on preciós cel és preciós, podeu gaudir caminant cada temporada de tant en tant. 4 Lluna de cirerer al maig, Azalea al maig, Yamayuri a l'estiu, Fulles de tardor, etc., cadascuna d'elles entra en un ambient diferent, ja ho podrà gaudir en qualsevol moment.

Parc Imperial de Hakone (selecció de Pont Kanagawa 100)
Parc Imperial de Hakone (selecció de Pont Kanagawa 100)

Com una ruta fàcil de caminar,
Porta central ⇒ Vista del llac centre d'observació ⇒ Plaça central ⇒ Observatori del nas de Benten ⇒ 200 escales ⇒ Pont Ashikawa ⇒ Porta de Chuo

Sobretot, la vista des de l'observatori de nas de Benten és impressionant i, si és assolellat, podeu tenir un bonic ashi de llac a Mt. Fuji.

Vista des de la coberta d'observació de l'Hakone Imperial Park
Vista des de la coberta d'observació de l'Hakone Imperial Park

La visió de les cent escales del fons sembla impressionant, però és molt dolorosa pujar des del fons, de manera que si no esteu segur de la vostra força física, de vegades mireu la ruta descendent i de vegades baixeu Jo crec.

Parc Imperial de Hakone Dues escales
Parc Imperial de Hakone Dues escales

La tarifa d'entrada és gratuïta, tarifa d'aparcament: cotxe normal de 310 iens / 1 hores

Si busqueu un hotel econòmic a Hakone, feu clic aquí (correspondència multilingüe)