Cofre de la collita de Nakagawa

 

【Grans arbres amb edat 2000 anys on resideix Déu】

Un dels principals com els arbres gegants de la prefectura, l'altura del pit sobre 12m, arrel de tot sobre 18m, per la grandària de l'altura sobre 45m, sobre 2000 anys de l'edat estimada també més antiga Prefectura.

L'origen del nom, és també que es va dir a aquesta regió del tresor Kizawa va ser cridat Hokisugi (Hogi cedre), al seu torn, també s'ha dit que també del fet que la forma de l'arbre és similar a una escombra.

Wakisugi és un cedre molt bonic que protegeix als habitants del desastre d'esllavissades causades pel gran incendi de l'any Meiji 37 i la pluja torrencial de l'any Showa 47. Sense Wakosugi, el dany va ser molt més gran, pel que sembla que els residents van fer encara més admiració a aquest arbre.

Per anys l'escombra de cedre 2003 (FY 15 anys) danys de tifons d'estiu, per desgràcia, una gran branca que s'ha estès des de prop de la base és que tinc al trencament, immediatament, el metge arbre, ja que el tractament s'ha dut a terme per contractistes de jardineria , Encara està viu.

Quan vaig visitar aquí, vaig tenir una sorpresa de 3 vegades.

El temps de 1 s'executa a la carretera de la prefectura cap a Wakosugi, de sobte quan apareix un gran arbre amb diferent sensació d'escala.

El temps de 2 és quan puja el pendent al costat del castanyer.

El temps de 3 és quan vaig mirar un castanyer als voltants.

M'agradaria que sàpiga aquesta sorpresa tot per tots els mitjans. Només observant els arbres on viu Déu, pot enriquir-se.

Per accedir aquí,
En el cas dels cotxes, des Shimizukyo intersecció de la ruta 246, girar a la prefectura 76 línia, més enllà del llac Tanzawa, arribarà a una carrera com a qualsevol altre lloc de 4 km.

Línia 76 de la carretera prefectural de Shoesaku de Nakagawa
Línia 76 de la carretera prefectural de Shoesaku de Nakagawa

Amb tren, es triga uns 65 minuts des de l'estació de Matsuda a la línia JR Gotenba o l'estació de Shin-Matsuda a la línia Odakyu Railway Odawara Line ⇒ parada "Hisugi" (Bus Fujikyu Shonan amb direcció al centre de visitants de Nishitanzawa).Des d’allà, es troba a uns 2-3 minuts a peu.

※ reduir el nombre d'autobusos, especialment l'autobús (estació de tren de Shin Matsuda) de la devolució, i la zona horària que és el llibre 1 1 temps, perquè no hi ha cap zona horària, però si us plau tingui en xec per avançat també.

 

Si busqueu un hotel econòmic a Hakone, feu clic aquí (correspondència multilingüe)