Ozuyama Sonozonji Ninomon - Sanmon

 

【Llengua de Tengu i milers de punts de poder】 <Prefectura de Kanagawa, Monument Natural Designat, etc>

Daiyuzan Saijoji només, hi ha força impressionant, i l'altre una de les recomanacions, el "Tengu del carreró (Saijoji a aproximadament l'arbre de Suginami de l'enfocament seguit en un 2 quilòmetres de fins a Deva)" de Saijoji a, és el curs per explorar el Deva.

Hekiraku Porta de Daiyuzan Saijoji, dels lapislàtzuli Porta, a través de l'enfocament per a un santuari, i va ser a través de Sanma, des del bus "MichiRyoTakashi" deixar de banda, per entrar al "Tengu del carreró."

Quan el 30 es tracta de contingut, però està caminant la "Tengu del carreró", si tals a conseqüència de la selva, o si tals perquè això em dóna el poder del gegant de cedre nosaltres, vostè se sentirà que s'ha convertit en estranya i la salut (rialles)

Després del passeig, a la "oficina de cap de l'anell cel Daiyuzan Chaya" al Deva proper, s'ha rebut o cinc colors bola de massa bullida establert (cercle 800), Falguera conjunt pastís d'arròs (cercle 850) (amb te Ashigara o cafè), dosi.

Un cop que a poc a poc, des de la parada d'autobús de "Deva", tornarà a nou Saijoji de l'estacionament (cap al tren, ja que és a l'Estació Daiyuzan)

La temporada de flor de cirerer i el temps de hortènsies són especialment recomanables.

Daiozan Saijoji Temple Niodomon i Sakura
Daiozan Saijoji Temple Niodomon i Sakura

※ Nota: Per a les persones de cedre pollinosis, és millor eliminar la lluna 2 ~ 3. En aquest moment, el fum groc (pol·len) s'aixeca de la muntanya, de manera que es falla com un incendi forestal! Què? És una situació difícil.

Accés aquí

<Per als cotxes>
Perquè no hi ha aparcament públic al voltant de la porta de Niomon,
Parada al aparcament gratuït d'Ozuyama Sonjoji, camina "Tomunoko Komichi"
"La botiga principal d'Ooyamayama Chaya Tenugu" està equipada amb aparcament, de manera que després de menjar i preparar,
Serà una opció doble per parar a la petita estona.

<En cas de tren>
Estació d'Odawara (Estació Daiozan (Línia Daiosan) minuts 21, 270 Yen, sortiu de l'estació de Daiozan i us traslladeu a l'autobús dret fins al pal N. 1 (caminant), l'estació de Daiozan 「la parada d'autobús" Jin Gate "(autobús Izu Hakone) Quant als minuts 3, 170 yen

Ozuyama Honjoji Nibaemon
Ozuyama Honjoji Nibaemon

Si busqueu un hotel econòmic a Hakone, feu clic aquí (correspondència multilingüe)