Odawara Kamaboko Sakura Festival

 

【Castell rodejat de flors de cirerer】

Cada any, des de la darrera 3 fins a la primera 4, Odawara Joshi Park serà un popular lloc de visió de flors de cirerer. Sobre 300 Somei Yoshino està en plena floració, ja que envolta la torre i el bol del castell, i es troba plena de visitants florals en el millor moment per veure.

Quan el castell i el fossat es troben a la part posterior, els flors de cirerer són molt boniques.

En Odawara Castle Park Ninomaru Square, i "peixos demostració coca feta a mà mestra", com a competència o s'apilen alta a la qual la placa pastís de peix dins del límit de temps "bullida placa de pasta de peix batalla del castell durant la nit" havia dut a terme.

Imatge del castell d'Odawara (flors de cirerer en plena floració)
Castell d'Odawara i flors de cirerer

A més, i racó d'Odawara kamaboko és la venda de negoci, hi ha molts també llocs de venda, també va ser gaudit l'esdeveniment "menjar" mentre observa els cirerers en flor.

Odawara Castle Park tot el cap de setmana d'aquesta temporada, on fins i tot l'aparcament està al cotxe per complet, pel fet que la congestió de l'estacionament a l'espera de ser violent, es recomana per moure en tren o autobús.

Imatge del castell d'Odawara (flors de cirerer en plena floració)
Castell d'Odawara i flors de cirerer

Si podeu venir de distància en cotxe, poseu un cotxe a l'estació de Shin Matsuda (l'estació més propera de l'autopista Tomei Oi Matsuda Inter) a la línia Odakyu Odawara o a l'aparcament de monedes a prop de l'estació de Kaisei i el tren (estació d'Odawara a l'estació Express 1-2) També és una mà que canviar).

Flors de cirerer nocturn del castell d'Odawara
Flors de cirerer nocturn del castell d'Odawara

També recomanem els cirerers nocturns de flors que semblen diferents del dia!

Flors de cirerer nocturn del castell d'Odawara
Flors de cirerer nocturn del castell d'Odawara

 

Si busqueu un hotel econòmic a Hakone, feu clic aquí (correspondència multilingüe)