Santuari de Hakone

 

【Kanto General Truancy Hakone Capital One Power Spot】

Santuari Hakone en excés del seu any 1250 consagrat, però havia estat venerat originalment com el "Déu del joc" que molts dels senyors de la guerra visita, a continuació, de forma segura l'oració i en el Tokaido, fàcil l'oració de lliurament, com la meva seguretat esposa, molta gent ara venerat.

Al santuari de Hakone, el seu principal santuari per adorar a la deïtat de Hakone (Mikami), va ser construït per Satobito no pot pregar a tot el santuari principal "nou cavalls Drac Santuari Shingu", Yatate cedre, com ara facilitat de cedre lliurament, l'espera una varietat de favor diví aquí és on vostè pot.

Punt d'energia del Santuari Hakone
① El cedre de Yaiti i un arbre gran al voltant de la quarta porta de Torii (Potent lloc de purificació)
② Passos de pedra de Shosendo (Potent lloc de purificació)
③ Abans de la sala budista del Santuari de Hakone (l'energia de la terra de Hakone pateixPunt del pit del drac)
④ Santuari del drac de nou caps Forest després del Shingu (Continueu a la tomba d'un milió de volums)Camp d'aire potent)
⑤ Ryujin Water (Re-reg de Hakoneyama per rentar i netejar la impuresa)
⑥ cedre Yasanagi (Part matern · Punt d'Anshi)

Fins Motomiya Hakone llac Ashi - pau de Torii - un enfocament positiu per a un santuari de graons de pedra - la muntanya, pel camí de drac força alta de purificació és a través de, i estan caminant aquesta ruta, se sentirà que, deixi caure el seu desgràcia .

 

El tori de la pau és un punt de tir, i sempre tenim una cua d'espera.

Quan l'espera s'ha convertit en el segon des del principi, va rebre la primera persona de la càmera, que prendrà una foto, pel que és a les regles individuals. Després elevat a prendre és, vaig a deixar que es pren a la següent persona.

Després d'adorar, les zones de descans als recintes (Confrontació) Per menjar "5 color enriquit", recomanat!

 

Si busqueu un hotel econòmic a Hakone, feu clic aquí (correspondència multilingüe)